KEE by Prosero – En smart liten öppnaknapp!

Öppna dörren var du än är – helt enkelt!
Nu behöver du inte passa tiden för att ta emot leveransen, möta upp entreprenören, gömma nyckeln under blomkrukan eller dela ut portkoden till höger och vänster. Med KEE kan du lugnt sitta kvar i soffan och öppna porten för matleveransen eller ligga kvar i solstolen på stranden och släppa in den du vill med en knapptryckning på mobilen. KEE by Prosero är en smart, lättanvänd och säker 4G-uppkopplad öppna-knapp. Själva KEE boxen installeras enkelt och snabbt. Behörigheter och användare administreras via Låsportalen och inloggningen är säkrad med BankID. Tryggt, smart och smidigt!

KEE som komplement eller egen lösning
Med KEE som komplement till det befintliga passersystemet får alla i fastigheten en mobil öppna-på-distans-knapp. Alternativet är att installera KEE boxen som egen lösning som tillsammans med plattformen Låsportalen ger en billigare och enklare lösning, samtidigt som det ger flera av de fördelar som ett passersystem har.

Allt beror på vilka funktioner som önskas och vilka behov som ska uppfyllas utifrån befintliga förutsättningar. Då KEE bygger på ett öppet API, kan olika lås- och passersystem enkelt integreras. Vill man skaffa ett passersystem vid ett senare tillfälle så är detta inte heller något problem. KEE är en fristående lösning som fyller en länge efterfrågad funktion – distansöppning.

Enkelt, snabbt och fantastiskt smart
Vill man ha en enkel och smart funktion i mobilen för att öppna allmänna utrymmen i fastigheten på distans t. ex. entrédörrar, garage, tvättstugor, uthyrningslokaler etc. KEE löser detta, utan att binda upp någon i långa, krångliga avtal eller låsta system. Lägg till, byt eller uppgradera ert lås- och access system när och hur ni vill. KEE är pusselbiten som fyller en viktig funktion i en modern bostad och som dessutom erbjuder öppenhet, flexibilitet och anpassning för framtida tjänster, system och tillträden i den digitala fastigheten.

Läs nyheten om KEE by Prosero på MyNewsDesk 22 december 2020

Ladda ner produktblad KEE by Prosero

Se kortfilmen om KEE