Våren 2020 förvärvades Samuelsson & Partner av Prosero Security Group, ett av Nordens ledande säkerhetsföretag som satsar stort på digitala lösningar. Förvärvet skapar förutsättningar för delning av den digitala låskunskapen inom koncernens alla bolag och utveckling av nya lösningar för framtidens accesser.
Prosero Digital Access AB – Storsatsning på accesslösningar

Nu startar Prosero Security Group ett nytt bolag, Prosero Digital Access under ledning av Petter Samuelsson, tidigare VD på Samuelsson & Partner AB. Fokus ligger på utveckling av digital lås- och accesskontroll. Konceptet och varumärket Digital Låssmed® har integrerats i denna verksamhetsdel och är nu en del av Prosero Digital Access lösningar.

– Potentialen är enorm, understryker Prosero’s tidigare vd Mikael Norlander.

Petter Samuelsson ser fram emot de möjligheter som ges med Prosero Digital Access och fokuset på en digital inriktning. Det är en styrka att ha den enorma kunskap som ett stort bolag som Prosero Security Group bär med sig.

– Det här är helt rätt väg att gå. Det sker en digital låsrevolution just nu och vi har redan kommit en bra bit på vägen med det vi tagit med oss från Samuelsson & Partner, Sveriges första Digitala Låssmed®, säger Petter Samuelsson, vd Prosero Digital Access AB